Hij maakt uw tuin netjes

Klusjesman Franky: uw vakman voor tuinwerken in Berlare en omstreken.

Franky is een echte klusjesman. Naast schilderen, behangen, het plaatsen van gyproc, sanitaire werken en kleinere klussen, mag u gerust een beroep doen op Franky voor al uw tuinwerken in Berlare en omstreken (Dendermonde, Aalst, Gent).

Bent u het beu dat het gras maar blijft groeien en hebt u de tijd of de mogelijkheden niet om het gras af te doen? Moeten die struiken en bomen dringend gesnoeid worden? Waar moet u heen met al dat tuinafval? Heeft u een huis gekocht en is de tuin compleet verwilderd? Bel dan snel klusjesman Franky. Hij heeft het materiaal en de ervaring om alle tuinklussen te klaren.

Voor alle mogelijke soorten tuinwerken in Berlare en omstreken kunt u met een gerust hart bij klusjesman Franky terecht. Bel hem of stuur hem een e-mail indien u met vragen zit over uw tuin. Klusjesman Franky komt graag een kijkje nemen in uw tuin om daarna uw tuin te laten heropleven. Bij grotere tuinwerken kan hij de hulp inroepen van ervaren collega’s. Aarzel dus niet en schakel klusjesman Franky in voor al uw tuinwerken in Berlare en omstreken!

We bellen u op!
Contacteer ons!09 277 87 51