Vakkundig uitgevoerde sanitaire werken

Klusjesman Franky: voor al uw sanitaire werken in Berlare en omstreken.

Iemand nodig voor uw sanitaire werken in Berlare en omgeving (Dendermonde, Aalst, Gent)? Klusjesman Franky is al onderweg.

Schakel zijn vakmanschap en ervaring in voor het installeren van badkamers, het plaatsen van een toilet of het installeren van een douche of bad. Maar ook voor het simpelweg plaatsen van een kraan, het vervangen van een afvoerbuis, het dichten van een lek of het oplossen van een ander sanitair probleem kan u bij klusjesman Franky terecht.

U weet dus waar u moet zijn voor uw sanitaire werken in Berlare en omstreken: bij klusjesman Franky. Maar u mag zijn hulp ook inroepen bij andere klussen. Franky is van vele markten thuis. Contacteer hem gerust voor vragen of offertes in verband met schilderwerken, behangwerken, tuinwerken, gyprocwerken tot en met kleinere klusjes.

Klusjesman Franky kent zijn stiel en voert zijn werk tot in de puntjes uit. Een ervaren vakman die altijd voor u klaar staat! Vul het contactformulier in voor meer informatie of voor een offerte voor sanitaire werken, behangen, schilderen of andere klussen in en rond uw huis.

We bellen u op!
Contacteer ons!09 277 87 51