Voor al uw gyprocwerken

Klusjesman Franky: oerdegelijke gyprocwerken in Berlare en omstreken.

Aarzel niet om klusjesman Franky te bellen voor uw gyprocwerken in Berlare – van Dendermonde tot Aalst en Gent – en andere klussen die vakmanschap vereisen. Franky komt langs om de situatie te bestuderen, opmetingen te maken en een prijsofferte op te stellen om vervolgens, met uw goedkeuring, de klus te klaren.

Franky plaatst zelf de stalen of houten kaders waarop hij dan de gyprocplaten bevestigt, van muren tot plafonds. U mag hem ook contacteren voor reparaties of afbraak van gyprocconstructies.

Naast gyprocwerken in Berlare en omstreken kan u bij klusjesman Franky ook terecht voor diverse kleine en grote klussen, schilderwerken, behangwerken, sanitaire werken en tuinwerken. Maar Franky is ook niet de man die kleine klussen weigert zoals het opstellen van een klimrek voor de kinderen of het herstellen van een lekkende kraan. De ideale klusjesman dus!

Bij grotere werken haalt klusjesman Franky er bevriende vakmannen bij. Zo wordt elke klus met zorg en op tijd afgewerkt. Contacteer Franky indien u op zoek bent naar een ervaren klusjesman. Vul hiervoor het contactformulier op deze website in. Dan krijgt u zo snel mogelijk antwoord terug.

We bellen u op!
Contacteer ons!09 277 87 51