Behangen met zorg

Klusjesman Franky: voor de betere behangwerken in Berlare en omstreken.

Voor klusjesman Franky is geen werk te lastig. U mag hem contacteren voor alle klussen, binnen of buiten. Schilderwerken, gyprocwerken, loodgieterij, een tuinhuis installeren, noem maar op.

Voor behangwerken in Berlare en omstreken (Dendermonde, Aalst, Gent) is Franky de geknipte vakman. Behangen lijkt eenvoudig maar is het niet. Het vraagt om behendigheid en ervaring. En die heeft klusjesman Franky.

Kies zelf of samen met Franky het mooiste behangpapier uit de catalogi van de leverancier. Maak uw keuze uit papierbehang, vliesbehang, vinylbehang, acrylbehang, textielbehang of glasvezelbehang. Voor het behangwerk van grotere oppervlakten of meerdere grote ruimtes kan Franky altijd een beroep doen op bevriende vaklui.

Bent u het oude behang meer dan beu en is het tijd voor een nieuwe aankleding? Hebt u net een huis gekocht dat moet opgeknapt worden? Zoekt u een behanger voor uw nieuwbouw? Hebt u muren met vochtproblemen? Haal er klusjesman Franky bij. Hij helpt u met plezier verder. Vraag hem om een prijsofferte voor uw behangwerken in Berlare en omstreken.

We bellen u op!
Contacteer ons!09 277 87 51